Warning: Declaration of DCC_WPMenuCustomWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/bosz0214/public_html/wp-content/themes/boszikam.com/cms/php/cp_classes.php on line 0
.:Boszikám jósdája:.Lelki Gyógyír - .:Boszikám jósdája:.

Érdekel a jóslás, sorselemzés ? A kapcsolat menüpontnál megtalálod elérhetőségemet !

Lelki Gyógyír

  Életviteli és életmód tanácsadásom lényege az, hogy tõlem személyre szóló odafigyelést és segítõ tanácsadást kapj. A megfelelõ támogatás esetén neked is sikerülni fog a szükséges változások és a kitûzött célok elérése, de csak abban az esetben ha Te is akarod!

Mottóm: " Az újjászületést, a boldogságot mindenki megtalálhatja, ha reményt és meghallgatást kap a nehéz pillanatokban."

Életviteli és életmód tanácsadás:

Ha itt jársz akkor ez azt jelenti, hogy megtaláltad a megoldáshoz hozzávezetõ, remélhetõleg legrövidebb utat.

 Ezért, ha úgy érzed, hogy valamiben változtatni akarsz az életed valamely területén már megszokott, de sikereket nem hozó életviteli szokásodon, javítani szeretnél egészségi állapotodon, közérzeteden, - egyáltalán - komoly változásokat szeretnél eddigi életedhez képest, akkor jó helyre érkeztél. Több okod is lehet arra, hogy keresed a problémáid megoldását, illetve több területen akadhatnak megoldandó feladataid, amihez úgy érzed, külsõ segítségre van szükséged. Ha azt várod,hogy olyan tanácsokkal látlak el, ami egy csapásra megoldja a gondjaid, akkor tévedsz.

Nem ismerlek, nem ismerem a problémáidat, ahhoz, hogy segíteni tudjak beszélgetnünk kell, ami elõzetes idõpont egyeztetést követõen történik e-mail: lelki.gyogyir@gmail.com , skype: lelkigyogyir . Mindez persze elhatározás kérdése.

A döntés mindig a te kezedben van, és ott is marad!

Nem érdemes megvárnod, hogy életed kényszerû döntések elé állítson, elébe is mehetsz a problémáknak és megtervezheted, megvalósíthatod azt, amire vágysz.Megváltoztathatod a számodra nyomasztó szokásaidat, komoly célokat tûzhetsz ki magad elé, kiegyensúlyozottabb és elégedettebb, boldogabb emberré válhatsz, akár életed minden területén.

Az életviteli tanácsadás keretében először mindig állapot felméréssel kezdek. Meg kell ismernem a problémát, a lelki hátteret, a felmerülő akadályozó tényezőket. Ilyenkor kényes és néha kényelmetlen, vagy éppen fájó dolgok is előkerülhetnek.

Párkapcsolatban élsz, de úgy érzed olyan problémák merültek fel amire egyedül nem tudod a megoldást? Konfliktusaid vannak a Pároddal és élettársak helyett úgy érzed inkább lakótársak vagytok? Gyermeknevelési, iskolai, közösségi problémák okoznak nyugtalan napokat? Jelenleg épp a válás viharait éled vagy már elváltál és nem tudod hogyan tovább? Mélyen gyászolsz és nehéz a mindennapokat élni szülõként, testvérként ? Veszteségélményeid vannak és keresed a kiutat? Labirintusban érzed magad ahol egy segítõ kézre lenne szükség? Otthon a zárt ajtók mögött pszichésen vagy tettlegesen bántalmaznak? Gyermekvédelem területén ügyintézési nehézségek nehezítik a mindennapjaidat? Életvezetési-életmód tanácsadásra vágysz, ami megváltoztatja az eddigi életed? Ha valamelyik kérdésre IGEN a válasz, keress bátran, 20 év tapasztalatát adom át neked! Ahogy változol, tapasztalni fogod, hogy belsõ személyes világod is változni fog.

Néhány dologra azonban szükséged lesz.

Nagyon fontos a tudatosság, a kitartás, az elszántság, a hit és az önfegyelem.

Ahogy változol, tapasztalni fogod, hogy belsõ személyes világod is változni fog. A változás érinteni fogja magánéletedet és szakmai munkádat is. Az élet örökös küzdelem az életben maradásért, ám az ember ennél többre vágyik. Szeretetre, örömre, boldogságra és sikerekre, lelki és anyagi gyarapodásra. Ehhez meg kell teremtenünk a biztos alapokat, a biztonságot nyújtó hátteret. Megfelelõ célokat kell kitûznünk, megtalálva a legoptimálisabb alternatívát számodra. Ehhez ajánlok segítõ kezet, gyógyírt ha kéred!

Lelki Gyógyír

Lelki Gyógyír

.

Segítõ szakemberként rendkívül sokféle problémával fordulnak hozzám nap, mint nap.

problémák esetében.

.

  Szociális munkásként végeztem a fõiskolán 18 évvel ezelõtt. Családgondozóként komplett betekintést nyertem a családokat érintõ problémás helyzetek számtalan területére.Jelenleg speciálisan gyermekvédelemmel foglalkozom, 8 éve mediátorként is dolgozom, az Igazságügyi Minisztérium által nyilván tartott rendszerben. A mediáció egy konfliktuskezelési módszer. Speciális kommunikáció a konfliktusban álló felek között, melyet egy pártatlan közvetítõ a mediátor irányít.

.

Végül de nem utolsósorban el kell mondanom, hogy nagyon szeretek beszélgetni, nagyon sok igaz barátom van, akik nélkül el sem tudom képzelni az életem.

A lelki egészségem fenntartásában Õk az én segítõim.

Ha úgy érzed szakértõ segítségre lenne szükséged és nincs akihez bizalommal fordulhatnál, keress bátran és megtaláljuk a "gyógyírt a sebekre". Üdv.: Vica

2 hozzászólás

You must be logged in to post comment.