Warning: Declaration of DCC_WPMenuCustomWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/bosz0214/public_html/wp-content/themes/boszikam.com/cms/php/cp_classes.php on line 0
.:Boszikám jósdája:.Képgaléria - gyógyító kristályok - .:Boszikám jósdája:.

Érdekel a jóslás, sorselemzés ? A kapcsolat menüpontnál megtalálod elérhetőségemet !

Kristályok áldásos hatását, energiáját többféle módon és célzattal használhatjuk, a kristály energetikai, mentális, spirituális és esztétikai hatással bír egész lényünkre nézve. Érezzük a Föld termékenyítő és alkotó erejét (radiesztézia), érezzük, ha egy kristály belső rezonanciája, energiája szól hozzánk, és megérint minket. Természet közeli érzést vált ki belőlünk a kristály energiája-rezgése, nemcsak ha hordjuk, de már a kristály látványa is.


Érezzük az idő és információ telítettséget, az összetartó energiát a kristályok, kövek keménységében, szikrázásában és színében. Szeretnénk szinte önkéntelenül, hogy ha a kristály átadna számunkra olyan energetikai és információs tartalmat, mely energiát magunknak és magunkban kívánunk.

A kristály energia-rezgés jelentéstartalma, azaz hogy milyen hatással van ránk, pontosan tükrözi milyen tulajdonságot, érzést és erőt szeretnénk birtokolni, és mihez kérünk tudattalanul is energia - „erősítést”.

Tudjuk a kristályokról, drágakövekről, hogy milyen drágák és ritkák, ki ne szeretné pl. a gyémánt tiszta, ragyogó keménységét és formáját magán viselni? Mégis úgy gondolom, hogy nekünk, magunknak pont úgy megfelelhet, és inkább szolgálhatja érzelmi és testi egészségünket például egy rózsakvarc, vagy a Jade melegsége és lágy energetikája, mint a gyémánté. Ha kezünkbe vesszük a kristályt, és egy ideig tartjuk, érezhetjük, hogy a kristály energiája melegséget sugároz (melegebbet, mint testhőmérsékletünk), szinte belesimul a tenyerünkbe.Érdemes „személyes kontaktust” tartanunk az ilyen kristállyal, kővel, mert az adott időben tökétesen harmonizálunk a kristály energetikai tartalmával. Vagy azért, mert erősít az adott kristály energiája, azaz hozzáad-felemeli energia-frekvenciánkat, vagy azért, mert elvesz a kristály negatív energiát tőlünk. Mindenképpen harmonizálja energetikai rendszerünket. Ha nem is vesszük kézbe, de már csak a színe vagy formája is különösen megtetszik, akkor is szólt hozzánk a kristály (energetikai belső kontaktus), és mi szóltunk hozzá. Lehet hinni benne, vagy sem, de akit megszólít a kristály, az ne menjen el mellette! Kívánom, hogy mindenki találja meg azt a kristályt, mellyel megszólítják egymást, és vigyenek be otthonukba minél több természetes energiát, szépséget, erőt!


Hordhatjuk talizmánként a kristályokat, (különösen erős kötődés kialakulása esetén lesz valóban a talizmánunk) és akkor azokat az energetikai tartalmakat ill. jellemzőket fogadjuk be magunkhoz, amit képviselni akarunk és képvisel a kristályunk, vagy például kérhetjük és felhasználhatjuk gyógyító, harmonizáló energia segítségét is kristályunknak. Marokkőként és kiegészítő ékszerként is hordhatjuk, váltakoztatva a kristályokat egyszerűen hangulatunknak és érzésünknek megfelelően, ebben az esetben is érvényesül a kristály energia-harmonizáló hatása. Ha ékszer formájában, illetve magunkon hordjuk a kristályt, semleges illetve természetes eredetű láncot válasszunk hozzá, ha ezüst vagy arany a láncunk, akkor az minél vékonyabb legyen.Azokat a kristályokat, melyeket talizmánként vagy harmonizálói célzattal használunk, tiszteljük meg időnként „párbeszédünkkel”. Mondjuk el „neki” akár kimondva, akár gondolat úton (a gondolat, az érzelem, a kimondott szó energia és rezgése információt hordoz és ad tovább bioenergetika, stressz), hogy mit szeretnénk, vagy egyszerűen, ha egyedül vagyunk, nyugodtan választhatjuk „valódi” beszélgető partnerünknek kristályunkat (és az energiáját). A szeretet energiáját (mivel rendelkezik kristályunk is energetikai tudatossággal), még a legkeményebb kristály, kő is érzékeli és válaszol rá, ezért van az, hogy egyes kristályok különösen hozzánk nőnek. Az ajándékba kapott kristály köveknek (melyeket szeretettel adtak, és örömmel fogadtunk el), az energiatartalma és ereje egy életen keresztül segíthet, és elkísérhet minket!

Forrás: bioenergetikahome
You must be logged in to post comment.