0

Napi útmutató :)

Napi útmutató:"A SORS feléd nyújthat egy segítő kezet és ez általában be is következik, de a Te döntésed, hogy észreveszed és elfogadod vagy elutasítod. Első lépésként ki kell bontanod a "masnit" ahhoz, hogy kiderüljön mit kaptál ajándékba. Ezután lépésről-lépésre haladj, ne kapkodj, ne siess, add meg a módját! Ki kell venned a részed Neked is a munkából, mert különben nem lenne olyan értékes számodra.Nem teheti meg más helyetted, ez egyedül a Te feladatod! Hallgass a belső hangra és ha azt súgja fogadd el, ne tétovázz, láss hozzá! " ( Tóth Anita )( fotó: saját "boszi" kéz, jogvédett )weboldal:http://boszikam.com/home/szolgaltatasok/sorselemzes/blog: http://boszikam.blogspot.com.au/2012/03/sors-vegzet-vagy-mindketto-avagy.html
Napi útmutató:

"A SORS feléd nyújthat egy segítő kezet és ez általában be is következik, de a Te döntésed, hogy észreveszed és elfogadod vagy elutasítod.

Első lépésként ki kell bontanod a "masnit" ahhoz, hogy kiderüljön mit kaptál ajándékba. Ezután lépésről-lépésre haladj, ne kapkodj, ne siess, add meg a módját!

Ki kell venned a részed Neked is a munkából, mert különben nem lenne olyan értékes számodra. Nem teheti meg más helyetted, ez egyedül a Te feladatod!

.

Hallgass a belső hangra és ha azt súgja fogadd el, ne tétovázz, láss hozzá!"
( Tóth Anita )

( fotó: saját "boszi" kéz, jogvédett )

Weboldal: www.boszikam.com

blog: http://boszikam.blogspot.com.au/2012/03/sors-vegzet-vagy-mindketto-avagy.html